Διαδικτυακό σεμινάριο για ποιοτικό σχεδιασμό αιτήσεων Βασική Δράση 2 (Erasmus+/ Youth)

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.Δ.ΒΙ.Μ), διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 08.12.2021 με θέμα την παροχή συμβουλευτικής για τον ποιοτικό σχεδιασμό προτάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+/ Youth. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθούν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες ως προς την υποβολή προτάσεων για τη Βασική Δράση 2. Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής έως τη Δευτέρα 22.11.2021. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς και νέους από όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν προτάσεις στη Βασική Δράση 2.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος, θα δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής προτάσεων, και θα καταγραφούν οι ερωτήσεις του κοινού, που θα απαντηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του προγράμματος Erasmus+/ Youth.

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.