Εθνική ενημερωτική εκδήλωση: EIC info day, 6 Νοεμβρίου 2023

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Πλαίσιο «Ορίζοντας Ευρώπη», σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει η Εκτελεστική Επιτροπή για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (European Innovation Council and SMEs Executive Agency, EISMEA), με τίτλο “EIC info day”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 και θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, με την ενεργό υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί με τη δια ζώσης παρουσία στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου του EIC (EIC Board), του EIC Fund, αλλά και εκπροσώπων της Ελληνικής Πολιτείας, οι οποίοι θα αναλύσουν πτυχές ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος, με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας. Κύρια έμφαση θα δοθεί στο EIC Accelerator, αναλύοντας επίσης τα υποστηρικτικά σχήματα της Σφραγίδας Αριστείας και του εργαλείου Plug-in.

Το προσχέδιο της ημερήσιας διάταξης είναι διαθέσιμο εδώ. Η αναλυτική ατζέντα θα είναι διαθέσιμη εντός των επόμενων ημερών. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής στη σχετική πλατφόρμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: horizoneurope.gr

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.