ΕΚΤ | Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης για την πρωτοβουλία Innovative Health Initiative (ΙΗΙ)

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 (10:00-12:00) θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση: «Ημερίδα Ενημέρωσης για την Πρωτοβουλία Innovative Health Initiative».

H εκδήλωση διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις της πρωτοβουλίας Innovative Health Initiative (IHI), καθώς και για τις προκηρύξεις που παραμένουν ανοικτές στη Θεματική Περιοχή της Υγείας στον Ορίζοντα Ευρώπη, αλλά και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

 Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Σοφία Ξεσφίγγη, ΕΚΤ, Εθνικό Σημείο Επαφής για τη θεματική της Υγείας και την Αποστολή για τον Καρκίνο στον Ορίζοντα Ευρώπη, (2102204913, sxesfingi@ekt.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων του ΕΚΠΑ στο τηλ. 2103688192 και στο email  funding@uoa.gr.

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.