Ημερίδα Ενημέρωσης για τη Δράση Postdoctoral Fellowships των Marie Skłodowska Curie Actions

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Εθνικά Σημεία Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, Ημερίδα Ενημέρωσης για τη Δράση Postdoctoral Fellowships των Marie Skłodowska Curie Actions.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σχετικά με την επικείμενη πρόσκληση της Δράσης Postdoctoral Fellowships των MSCA του Ορίζοντα Ευρώπη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στον εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας και στους ομιλητές-κατόχους υποτροφιών Postodoctoral Fellowships MSCA που έχουν προσκληθεί ώστε να παρέχουν συμβουλές και καλές πρακτικές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές όλων των βαθμίδων, από όλα τα επιστημονικά πεδία, σε ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιχειρήσεις, καθώς και όλους τους δρώντες του συστήματος έρευνας και καινοτομίας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή σε αυτό το σύνδεσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Νάνσυ Μεγρέμη (amegremi@ekt.gr) και τον Henry Scott (hscott@ekt.gr), Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Δράσεις MSCA στο ΕΚΤ.

Πηγή: ekt.gr

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων του ΕΚΠΑ στο τηλ. 2103688192 και στο email  funding@uoa.gr.

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.