Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» – 1ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε τον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για τους φοιτητές του ΕΚΠΑ, με την ευγενική υποστήριξη της Bayer Ελλάς.

Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο την ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων της φοιτητικής κοινότητας του ΕΚΠΑ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, παρουσιάζονται και επιβραβεύονται οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες της φοιτητικής κοινότητας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν και αναλόγως του βαθμού ωριμότητας της ιδέας τους, να υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης του Κέντρου «Αρχιμήδης».

Ο Διαγωνισμός είχε μεγάλη απήχηση στη φοιτητική κοινότητα του ΕΚΠΑ, με προτάσεις να αφορούν διάφορα επιστημονικά πεδία, όπως ενέργεια, διατροφή, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, λιανεμπόριο, τεχνολογία, υπηρεσίες υγείας, βιοεπιστήμες και τουρισμός.

Οι εκδηλώσεις για τις παρουσιάσεις των επιχειρηματικών ιδεών και την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Προπτυχιακή Κατηγορία: 7 Μαρτίου 2023, 12.00-15.00, Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος, κεντρικό κτίριο Πανεπιστημίου

Δήλωση συμμετοχής παρακολούθησης – κράτηση θέσεων σε αυτό το σύνδεσμο.

  • Μεταπτυχιακή κατηγορία: 8 Μαρτίου 2023, 12.00-15.00, Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος, κεντρικό κτίριο Πανεπιστημίου

Δήλωση συμμετοχής παρακολούθησης – κράτηση θέσεων σε αυτό το σύνδεσμο.

Η Bayer Ελλάς θα έχει ενεργό ρόλο συμμετοχής ως δωρητής των χρηματικών επάθλων στους τρείς νικητές κάθε κατηγορίας, τα οποία θα αποδοθούν μετά την αξιολόγηση των τελικών παρουσιάσεων.

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.