Υποτροφίες Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με αντικείμενο τη διερεύνηση της ταξινομικής ομάδων οργανισμών με εξάπλωση κυρίως στον ελληνικό χώρο

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας – ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες δυνητικούς/ές δικαιούχους να υποβάλουν Προτάσεις στο πλαίσιο της παρούσας Προκήρυξης: Υποτροφίες Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με αντικείμενο τη διερεύνηση της ταξινομικής ομάδων οργανισμών με εξάπλωση κυρίως στον ελληνικό χώρο, η οποία χρηματοδοτείται από τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (εφεξής «Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.»), με Φορέα Υλοποίησης το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (εφεξής «ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.»), σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρουσιάζονται στην Προκήρυξη.

Στόχος της Προκήρυξης είναι η χορήγηση έως πέντε Υποτροφιών σε Υποψήφιους/ες Διδάκτορες (ΥΔ) για τη εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής, με αντικείμενο τη διερεύνηση της ταξινομικής μη επαρκώς μελετημένων ομάδων οργανισμών με εξάπλωση κυρίως στον ελληνικό χώρο, με μεθόδους που μπορεί να περιλαμβάνουν γενετικές, γονιδιωματικές, μορφολογικές ή/και συνδυαστικές των προηγουμένων προσεγγίσεις.

Η συνολική δαπάνη της Προκήρυξης ανέρχεται στα 262.500,00€ και η αιτούμενη διάρκεια της Υποτροφίας δύναται να είναι από 24 έως 36 μήνες ανεξάρτητα από την ημερομηνία ορισμού της Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ: https://portal.hfri.gr/.

Έναρξη Υποβολών: Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024, 12:00 (ώρα Ελλάδας)
Λήξη Υποβολών: Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, 13:00 (ώρα Ελλάδας)

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων του ΕΚΠΑ στο τηλ. 2103688192 και στο email  funding@uoa.gr.

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.