Ενημερωτική Εκδήλωση: Εθνικά και Ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης για τις Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η καθηγήτρια Σοφία Παπαϊωάννου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και ο καθηγητής Νικόλαος Θωμαΐδης, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Διοίκησης του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων  στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας, σας προσκαλούν στην Εκδήλωση με θέμα: «Εθνικά και Ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης για τις Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Επιστήμες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 10:00 π.μ. – 13:30 μ.μ.. στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής στην Πανεπιστημιούπολη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές εκπρόσωποι από τους φορείς ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., Ι.Κ.Υ., ΕΚΤ, οι οποίοι θα αναλύσουν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τομέα των ανθρωπιστικών επιστημών, θα παρουσιάσουν τις νέες προσκλήσεις προγραμμάτων και θα παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για την υποβολή προτάσεων.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Εναλλακτικά μπορείτε να σκανάρετε το ακόλουθο QR code:

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε εκεί !

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδοτήσεων μέσω email funding@uoa.gr και στο τηλ. 210-3688192 (κα Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου & κα Σοφία Γκόβα).

Πολιτική Απορρήτου

Το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδότησης ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (2016/679/ΕΕ) και κάθε σχετική ρύθμιση του εθνικού δικαίου. Το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδότησης προβαίνει στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και των σχετικών δικαιολογητικών, τα οποία μας έχετε γνωστοποιήσει, υποβάλει ή/και καταθέσει. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών πραγματοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες και τους σκοπούς της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Τα εν λόγω δεδομένα δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από νόμο. Το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδότησης θα τηρήσει τα ως άνω δεδομένα μέχρι τις 31/12/2022. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση τον ως άνω Κανονισμό έχετε δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω προσωπικών δεδομένων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (complaints@dpa.gr). Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδότησης στο email funding@uoa.gr.  Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδότησης, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό του (https://funding.eadppa.gr/) ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του ΕΚΠΑ στο dpo@uoa.gr. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να γίνει λήψη φωτογραφιών, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν από το Γραφείο Προσέλκυσης Χρηματοδότησης αποκλειστικά για την προβολή της εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση του κοινού. Με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε για τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας και συναινείτε σε αυτή.

Κοινοποιείστε την Ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικές με τις δράσεις του Γραφείου μας.